Retouren

Retouren van producten
Wij accepteren retouren voor producten om welke reden dan ook, en geven een terugbetaling. Binnen 14 dagen kunnen bestellingen worden geretourneerd. Om het artikel terug te sturen kunt u terecht op ons retourportaal.

Retourvoorwaarden
Wij nemen retouren aan wanneer deze binnen 14 dagen na besteldatum naar ons geretourneerd zijn en aan de volgende voorwaarden voldaan wordt:
• Alle producten moeten binnen 14 dagen na besteldatum geretourneerd worden.
• Alle producten zijn onaangetast, ongedragen en ongewassen.
• De kosten voor het retourneren van producten naar ons adres zijn voor de klant.
• Alle producten moeten geretourneerd worden in de originele verpakking.

Terugbetaling
Wij bieden graag een terugbetaling aan wanneer het product defect is, waarbij het retourformulier volledig wordt ingevuld. Houd er rekening mee dat alle verantwoordelijke retourkosten van toepassing zijn op de klant. Restituties worden alleen gegeven op artikelen die binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling worden geretourneerd. Artikelen die als defect worden geretourneerd en die tekenen van schade vertonen die niet het gevolg zijn van een productiefout, worden niet geaccepteerd. Dit geldt ook voor toevallige, kwaadwillige of dragers gebonden schade. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en goedgekeurd, zal het ongeveer 5 werkdagen duren om uw terugbetaling te verwerken, afhankelijk van de verwerkingstijden van de geldende financiële instellingen.

Te late of ontbrekende terugbetalingen
In het geval dat je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je rekeningsaldo met de gebruikte betaalmethode. Houd er rekening mee dat het altijd enige verwerkingstijd vergt voordat een terugbetaling wordt gedaan. In het geval dat u al contact heeft opgenomen met uw betalingsdragers en banken en ongeacht of u uw terugbetaling nog niet heeft ontvangen. Neem contact met ons op via de e-mail info@newsealsproductions.com

Standaardterugbetalingsmethode
Restituties zullen dezelfde betaalmethode en dezelfde krediet- of debet kaart krijgen als de oorspronkelijke aankoop.

Defecte artikelen
Wij zullen een product voor defecte producten terugsturen als het niet aan zijn levensverwachting voldoet en onder ons garantiebeleid valt. Het garantiebeleid is afhankelijk van de productcategorie en de reden van het falen. We zullen een product niet terugsturen voor defecten als het niet onder onze garantievoorwaarden valt of als het product beschadigd is tijdens het gebruik op een manier die niet de bedoeling was. De intentie van het gebruik is ter beoordeling van Newseals en zal op een redelijke manier worden beoordeeld. Als je een artikel hebt ontvangen dat defect is, of het verkeerde artikel in je levering hebt ontvangen zullen wij u helpen om dit zo snel mogelijk recht te zetten. Stuur een e-mail naar info@newsealsproductions.com met de afbeelding van het artikel met de fout, een beschrijving van het artikel en uw bestelgegevens.

Beschadigde goederen tijdens verzending
Zorg ervoor dat u uw artikel(en) controleert (controleren) zodra u uw pakket ontvangt. Verzending vindt direct plaats als je een artikel bij Newseals bestelt. Eventuele schade als gevolg van de levering moet binnen 14 dagen na ontvangst van het (de) artikel(en) aan ons worden verantwoord. In het geval dat u uw artikel(en) ontvangt en het is beschadigd tijdens de verzending, stuur dan onmiddellijk een e-mail naar info@newsealsproductions.com. Voeg een afbeelding en beschrijving van de beschadigde goederen toe. Deze informatie is zeer nuttig voor ons om ervoor te zorgen dat onze artikelen op de juiste wijze worden gebundeld en verzonden. Wij zullen de beschadigde goederen terugbetalen en u kunt de bestelling opnieuw uitvoeren.