FAQ

Waarom ben je met de kledinglijn gestart?
Vanaf een vroege leeftijd is Zeeger op een bepaalde manier met kleding bezig geweest. Hij heeft het altijd tof gevonden om een kledingstijl aan te houden die anders was dan ‘de rest’. Daarentegen heeft hij er lange tijd niet aan gedacht om iets met kleding te doen. Maar opeens was het idee daar. “Hoe gaaf is het om fotografie te combineren met kleding?” Een combinatie die (naar ons weten) nog niet voorkomt.

Waar komt de naam Newseals vandaan?
Zeeger 12 jaar oud (om en nabij): “Pap, weet jij een coole naam voor mijn Call of Duty account?”
Vader: “Wat denk je van Newseals?” (hij bedoelde hiermee Navy Seals)
Zeeger: “Uhm, maar wat betekent dat dan?”
Vader: “De Newseals is een Amerikaanse speciale eenheid, het zijn streng getrainde militairen.”
Zeeger: “Dat is gaaf, dan ga ik die gebruiken!”
Sinds jongs af aan is Newseals altijd de gebruikersnaam van Zeeger geweest voor computerspelletjes en dergelijke. Het is een naam die hij lange tijd bij zich draag en vond het daarom een logische stap om zijn bedrijf hiernaar te vernoemen.

Waar is het logo van Newseals op gebaseerd?
Het logo is afgeleid van Amerikaanse sport logo’s. Kijk bijvoorbeeld eens naar de logo’s van ijshockeyclubs, honkbalclubs en American football teams. Het Amerikaanse wat terug komt in de bedrijfsnaam komt dus ook terug in het logo. Het hoofd in cartoon is uiteraard het hoofd van Zeeger en is erop gezet om iets van zichzelf terug te laten komen. Er staat een brede lach op het gezicht omdat de positieve vibes heel belangrijk zijn binnen Newseals. Al jaren draagt Zeeger regelmatig een bandana, iets dat relatief weinig mensen doen en hem onderscheid. De cirkels staan voor de voorkant van een cameralens en in de cirkels staan lensgegevens. Een creatief logo waar stap voor stap over na is gedacht.

Wat zijn de kernwaarden?
Newseals kent vier kernwaarden, welke terugkomen in alles wat we doen:
– Have fun
– Be yourself
– Reach goals
– Live life

FAQ – Producten
Worden items welke uitverkocht zijn nog aangevuld?
Alle items worden regelmatig aangevuld. Het kan daarentegen even duren voor de nieuwe levering aangeboden wordt. Als je graag op de hoogte gehouden wilt worden over het laatste nieuws en nieuwe producten, volg Newseals Productions dan op Instagram en Facebook.
Welke maat past mij het best?
De daadwerkelijke fit, pasvorm en stof van ieder item kun je vinden in de product beschrijvingen. Mocht je meer informatie willen weten, neem dan met ons contact op via info@newsealsproductions.com
Hoe moet ik mijn producten verzorgen
Al onze producten hebben een was label aan de binnenkant van het product. Bekijk dit label om er zeker van te zijn dat je jouw product goed verzorgd.

FAQ – Bestellingen
Moet ik een account aanmaken om op de website te bestellen?

Nee, je hebt geen account nodig om in onze webshop een bestelling te kunnen plaatsen. Je kunt daarvoor als gast afrekenen, of je kunt je registreren als klant.
Kan ik aanpassingen doen na dat ik heb besteld?
We gaan direct met jouw bestelling aan de slag wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen om het zo snel mogelijk bij je thuis te leveren. Mocht je een bestelling aan willen passen, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We zullen kijken of de bestelling nog niet verwerkt is en of kijken of deze nog aangepast kan worden.
Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

Wees snel! Stuur een email met jouw verzoek om te annuleren naar info@newsealsproductions.com. Als je geluk hebt kunnen we de zending nog annuleren voor deze verzonden wordt. Mocht de bestelling al verstuurd zijn, dan zal je deze gewoon ontvangen en kun je het retourneren.

FAQ – Verzending
Hoe lang is de levertijd?
We proberen alle bestellingen binnen 1-5 werkdagen te verwerken.
De geschatte levertijd hangt af van het land waar het product naar toe gestuurd wordt. Zodra jouw bestelling verstuurd is ontvang je een mailt met de informatie over de verzending en een Track & Trace nummer.
Land                                  Levertijd
Nederland en België       1 – 5 werkdagen
Europa Zone 1                 1 – 7 werkdagen
Europa Zone 2                 2 – 9 werkdagen
Europa Zone 3                 3 – 11 werkdagen
Rest van de wereld         3 – 14 werkdagen
Waar leveren jullie en wat zijn de verschillende zones?
We leveren wereldwijd. Echter, we verschepen niet naar APO, postbus of FPO adres.
Europa Zone 1:
België, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, Guernsey, Jersey, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Italië, Verenigd Koninkrijk, Zweden, Zwitserland
Europe Zone 2:
Andorra, Bulgarije, Cyprus, Estland, Finland, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Kroatië, Letland, Litouwen, Macedonië, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Tsjechië
Europe Zone 3:
Albanië, Armenië, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Georgië, Gibraltar, Moldavië, Montenegro, Turkije, Wit-Rusland
Wat zijn de verzendkosten?
De geschatte levertijd en kosten hangen af van het land waar het product naar toe gestuurd wordt. Zodra jouw bestelling verstuurd is ontvang je een mail met de informatie over de verzending en een Track&Trace. Alle prijzen zijn inclusief BTW. Let erop dat levertijden mogelijk langer zijn tijdens vakanties en aanbiedingen. We proberen alle bestellingen te verwerken binnen 1-5 werkdagen.
Land                                   Levertijd                     Verzendkosten
Nederland en België        1 – 2 werkdagen        € 6,05
Europa Zone 1                  1 – 3 werkdagen        € 6,05
Europa Zone 2                  2 – 4 werkdagen        € 10,-
Europa Zone 3                  3 – 5 werkdagen        € 15,-
Rest van de wereld          3 – 6 werkdagen        € 20,-
Hoe zal mijn order verzonden worden?
Alle bestellingen worden verzonden in onze luxe cadeauverpakking. Op deze manier kunnen we garanderen dat de producten onbeschadigd geleverd worden.

FAQ – Retourneren en Ruilen
Hoe kan ik een product retourneren of ruilen?

Voor de producten (die zijn goedgekeurd door Newseals) kunnen wij het gehele aankoopbedrag aan u retourneren.
Wij nemen retouren aan voor producten wanneer deze binnen 14 dagen na besteldatum naar ons geretourneerd zijn en aan de volgende voorwaarden voldaan wordt:
• Alle producten moeten binnen 14 dagen na besteldatum geretourneerd worden.
• Alle producten zijn onaangetast, ongedragen en ongewassen.
• De kosten voor het retourneren van producten naar ons kantoor zijn voor de klant.
• Alle producten moeten geretourneerd worden in de originele verpakking.
Wordt het volledige aankoopbedrag van mijn bestelling geretourneerd?
Ja, het volledige aankoopbedrag van jouw bestelling zal geretourneerd worden.
Hoe lang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag terugontvang?
Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en goedgekeurd, zal het ongeveer 5 werkdagen duren om uw terugbetaling te verwerken, afhankelijk van de verwerkingstijden van de geldende financiële instellingen.

Ik heb een foutief product ontvangen, wat kan ik hieraan doen?
Neem alstublieft contact op met ons (info@newsealsproductions.com). Wij zullen je helpen om zo snel mogelijk het juiste product te ontvangen.
Wat als mijn retour niet geaccepteerd wordt?
Retouren worden alleen niet geaccepteerd wanneer het niet aan de voorwaarden voldoet. In dat geval kunt u het beste contact opnemen met info@newsealsproductions.com zodat we samen kunnen kijken naar een passende oplossing.

FAQ – Betaalmethodes
Welke betaalmethodes accepteert Newseals?
Momenteel accepteren wij de volgende betaalmethodes:
• iDeal
• Paypal
• Visa Creditcard
• Mastercard Creditcard

Hoe lang duurt het voordat ik mijn aankoopbedrag geretourneerd krijg?
We verwerken onze retouren binnen 1-5 werkdagen. Afhankelijk van de betaalmethode zal het aankoopbedrag binnen maximaal 15 dagen volledig geretourneerd zijn.

FAQ – Overige vragen
Waar kan ik een klacht indienen?
Wij staan altijd open voor positieve feedback. Stuur ons a.u.b. een e-mail naar info@newsealsproductions.com en laat ons weten wat we kunnen verbeteren.
Wat is jullie privacy policy?
Wij bieden veel aandacht aan jouw privacy en veiligheid. Je kunt alle details hierover vinden in onze privacy statement.
Is Newseals kleding ook verkrijgbaar in winkels?
Momenteel niet, maar wie weet ooit wel. Voor nu focussen we ons op onze webshop.
Hoe kan ik op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws?
Connect with the brand door je aan te sluiten bij de Newseals family. Volg ons op Instagram en Facebook voor het laatste nieuws!